Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Olej z marakuje ako skvelá alternatíva pre pleť!

Posted in

Marakujový olej patrí medzi kozmetické výrobky a je vysoko účinný. Dôvodom je zloženie, ktoré je plné výživných látok  a vitamínov. Olej z marakuje sa vyrába prostredníctvom lisovania za studena. Ide o šetrný proces výroby, vďaka ktorému sa zachová účinnosť všetkých látok.

Stopercentný Bio Organic olej z marakuje slúži výlučne na vonkajšie použitie. Blahodárne účinky tohto výnimočného produktu sú známe už od nepamäti. Olej z marakuje sa dostáva čoraz viac do popredia a zároveň si tak získava priazeň množstva ľudí. Na čo sa tento malý zázrak využíva a sú jeho účinky skutočne tak prospešné?

Ochráni a vyživí pleť až do hĺbky

Najväčšou výhodou oleja z marakuje je to, že je vhodný prakticky pre akýkoľvek typ pleti. Pokožke dodáva všetky potrebné živiny vrátane kolagénu, ktorý vekom ubúda. Vďaka marakujovému oleju budete mať v koži dostatok kolagénu, čím sa zabráni jej predčasnému starnutiu. Okrem iného, marakujový olej reguluje produkciu kožného mazu a výrazne tak znižuje jeho tvorbu.

To je dôvod, prečo je vhodný aj pre mastnú a problematickú pleť so sklonom k tvorbe akné. Naopak, suchej pleti dodáva marakujový olej hydratáciu, spevnenie a svieži pocit. Dokonca, vďaka vysokému obsahu vitamínu C marakujový olej ochraňuje pleť pred slnkom. Taktiež posilňuje odolnosť voči ultrafialovému žiareniu, čo je v lete skutočne potrebné.

Vhodný aj pre očné okolie

Len málo z kozmetických prípravkov je vhodných aj na starostlivosť o očné okolie. To však marakujový olej zahŕňa. Zároveň nedráždi a vyživuje aj veľmi tenkú kožu v okolí očí. Olej z marakuje napomáha redukcii vrások a taktiež zbavuje nepríjemných kruhov pod očami. Okrem iného, po nanesení nezanecháva mastný film na pokožke, a tak nemusíte mať obavy, že by sa vám vplyvom toho rozmazala riasenka.

Vyskúšajte tento jedinečný produkt aj vy a pri pravidelnom užívaní sa výsledky dostavia takmer ihneď!

Join the conversation

Košík 0