Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Cviklový olej: prečo by ste ho mali užívať práve vy?

Posted in

Cviklu má množstvo ľudí v láske, no je tu aj ďalšia časť, ktorí ju až tak veľmi neobľubujú. To, samozrejme, záleží od chutí človeka, no my vám prinášame dôvody, prečo sa oplatí tento produkt konzumovať, a to práve vo forme oleja. 

Olej vyrobený z cvikle je lisovaný za studena. Obsahuje veľa vitamínov, minerálov a látok, ktoré prinášajú priaznivé účinky na organizmus človeka. Postačí vám užiť len dve čajové lyžičky denne, pričom je cviklový olej vhodný aj na vonkajšie použitie. Prinášame vám prehľad tých najväčších účinkov, ktorý tento produkt telu dodáva. 

Ideálna voľba pri chudnutí

V prípade, že potrebujete alebo túžite schudnúť, cviklový olej lisovaný za studena je skvelou alternatívou. Taktiež napomáha pri vážnejších problémoch ako je nadváha. Dôvodom je zloženie tohto výrobku, pričom sa aktívne látky zameriavajú na odbúravanie tukov a ich účinné spaľovanie. Samozrejme, cviklový olej sa používa ako doplnok a pestrú stravu nenahradí. Olej z cvikle odporúčame používať aj pri diétach a odtučňovacích kúrach. Výsledky sa dostavia pri pravidelnom a zároveň dlhodobom používaní tohto jedinečného produktu.

Podporuje trávenie

Účinky cvikle boli známe už v starovekom lekárstve. Od tej doby sa vyvinuli rôzne produkty , napríklad v podobe spomínaného oleja. Ten si prešiel mnohými výskumami, vďaka čomu sa neustále prichádzalo na nové a zároveň telu prospešné účinky. V neposlednom rade olej z cvikle výrazne podporuje trávenie. Pomáha pri liečbe zápchy, žalúdočných a črevných problémoch, pričom telu dodáva potrebné živiny. Zbavuje organizmus toxických látok a zároveň aj znižuje hladinu cholesterolu a tlaku krvi. 

Cviklový olej sa považuje aj za akýsi elixír, ktorý skutočne napomáha pri mnohých problémoch. Dokázali to už mnohé štúdie, no ak sa chcete presvedčiť na vlastnej koži, neváhajte a vyskúšajte olej z cvikle aj vy!

Join the conversation

Košík 0