Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Marhuľový olej a jeho priaznivé účinky!

Posted in

Marhuľový olej si získal priazeň už mnohých ľudí a dôvodom sú predovšetkým účinky, ktoré so sebou prináša. Obsahuje vysoké množstvo vitamínov, minerálov a aktívnych látok, ktoré jeho účinky o čosi viac znásobujú. Na čo sa používa marhuľový olej a je skutočne tak výnimočný?

Proces výroby marhuľového oleja je premyslený až do tých najmenších detailov. Všetko to spočíva v lisovaní za studena, pričom sú zanechané všetky účinné látky, bez akéhokoľvek poškodenia. Marhuľový olej sa lisuje z jadier marhúľ a je vhodný tak ako na vnútorné, tak aj na vonkajšie použitie. 

Prevencia vzniku rakoviny

Vďaka jedinečnému zloženiu marhuľového oleja mnohé štúdie dokázali, že má skutočne blahodarne účinky na organizmus človeka. Tento malý zázrak obsahuje vitamín C a vitamín B17. Tieto dve zložky výrazne napomáhajú znížiť riziko vzniku rakoviny. Týka sa to, predovšetkým krčka maternice, prostaty, kostí, pľúc, a tiež prsníka. Olej z marhuľových jadierok má pozitívny vplyv na likvidáciu rakovinových buniek, pričom zabraňuje ďalšiemu množeniu. 

Základ pre zdravé vlasy

Marhuľový olej sa, okrem iného používa aj na zlepšenie kondície vlasov. To znamená, že posilňuje jednotlivé vlasové pramene až do tých najhlbších štruktúr a zároveň zabraňuje vypadávaniu a spomalenému rastu vlasov. Marhuľový olej je tak skvelou alternatívou v prípade, že chcete mať krásne, zdravé a pevné vlasy. Dokonca, tento jedinečný výrobok zmierňuje akékoľvek podráždenia alebo svrbenie na pokožke hlavy.

Vhodný aj do kúpeľa

Olej z marhuľových jadierok si získal svoju priazeň aj vďaka širokému využitiu. Je ideálnou voľbou aj do kúpeľa, kde priaznivo vplýva na pokožku celého tela. Zanecháva ju hydratovanú, jemnú a zdravo vyzerajúcu.

Neváhajte a vyskúšajte olej z marhuľových jadier aj vy. Svoj výber jednoznačne neoľutujete!

Join the conversation

Košík 0