Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Brokolicový olej ako prevencia vzniku rakoviny!

Posted in

Brokolicu poznajú mnohí z vás ako zeleninu, z ktorej sa dajú pripraviť skutočne chutné jedlá. Brokolica sa však nachádza aj vo forme oleja. Prináša množstvo priaznivých účinkov pre organizmus človeka a taktiež slúži ako prevencia vzniku rakoviny rôzneho druhu.

Brokolicový olej je trendom tohto storočia a za poslednú dobu si získal priazeň množstva ľudí. Obsahuje brokolicové semiačka, ktoré sú lisované za studena. Vo všeobecnosti patrí brokolica medzi najzdravšie potraviny sveta. Dôvodom je vysoký obsah vitamínov, ktoré majú svoje miesto aj v zložení brokolicového oleja. Aké účinky na organizmus prináša tento jedinečný produkt?

Neutralizovanie kacinogénnych látok

Brokolicový olej slúži ako prevencia vzniku rakoviny. Týka sa to, predovšetkým, rakoviny pľúc, pažeráka, a tiež tráviacej sústavy. Dôvodom je neutralizovanie karcinogénnych látok. Brokolicový olej znižuje ich škodlivé účinky a postupom času ich z tela úplne odstraňuje. Okrem iného, priaznivo vplýva na stav srdca, znižuje riziko vzniku cukrovky a prispieva detoxikácii organizmu.

Starostlivosť o pokožku

V zložení brokolicového oleja máme možnosť nájsť aj antioxidanty, ktoré zabraňujú starnutiu kože. Okrem iného podporuje hydratáciu pokožky, ochraňuje ju pred nepriaznivými vplyvmi z vonkajšieho prostredia a taktiež jej dodáva potrebné živiny. Obrovským benefitom brokolicového oleja je, že sa dokonale vstrebáva, má ľahkú konzistenciu a nezanecháva mastný film. Brokolicový olej tiež obsahuje prírodné látky, ktoré dôkladne čistia pokožku a tá je vďaka tomu svieža a jemná.

Prírodný zosilňovač kostí

Brokolicový olej sa tiež považuje za prírodného zosilňovača kostí. Dôvodom je vysoký obsah vápnika, ktorý nájdeme v zložení tohto jedinečného produktu. Využíva sa tak aj ako prevencia kostných ochorení, ktoré sú v dnešnej dobe veľmi časté.

Postačí vám denne užiť dve lyžičky, a to vždy ráno a večer. Okúzľujúce výsledky sa dostavia takmer ihneď a pri pravidelnom užívaní sa budete chorobám oblúkom vyhýbať!

Join the conversation

Košík 0