Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Cacay olej ako zázrak proti starnutiu?

Posted in

Cacay olej je novinkou na trhu a považuje sa za akýsi elixír mladosti. Ide o ručne zbieraný a pestovaný olejček, ktorý obsahuje množstvo vitamínov. To priaznivo vplýva na zdravie človeka a my si v nasledujúcich riadkoch predstavíme najväčšie účinky tohto zázraku.

Ako vzniká Cacay olej? Vo všeobecnosti platí, že ide o prírodný výťažok zo stromu Caryodendron. Ten rastie, predovšetkým v najhlbšej Kolumbijskej džungli, priamo pozdĺž rieky Orinoco. Cacay olej je tak vysoko oceňovaný produkt, ktorý prináša zázračné účinky. Je známe, že jeho vôňa pripomína tú mletému maku. Tento druh oleja sa používa na vonkajšie použitie, a to priamo na pokožku tváre.

Priaznivé účinky na pleť

Cacay olej priaznivo vplýva na stav pokožky. Zabraňuje predčasnému starnutiu kože a zároveň pleť dokonale hydratuje a vyživuje. Cacay olej je ideálny na použitie pre zrelú, suchú a unavenú pleť. Dodá jej potrebnú pevnosť a sviežosť, vďaka čomu bude vaša pleť vyzerať vitálne. Postačia vám tri až štyri kvapky tohto zázračného oleja, ktoré aplikujete priamo na tvár.

Cacay olej vám zaručí hydratáciu počas celého dňa, čo je obrovským benefitom. Vaša pokožka tak bude vyživená a chránená pred nepriaznivými podmienkami po celý čas. Cacay olej sa oplatí používať aj v období leta, kedy je pleť vystavovaná priamemu slnečnému žiareniu. Zmierňuje podráždenia pokožky a taktiež vyrovnáva farebný tón pleti.

Suché vlasy a lámavé nechty

Vďaka jedinečnému zloženiu je Cacay olej skvelou alternatívou pre podporu stavu vlasov a nechtov. Pomáha najmä v boji so suchými vlasmi, kedy ich dokonalo vyživuje, dodáva im prirodzený lesk a pevnosť. Taktiež sa Cacay olej používa na lámavé nechty. Pri dlhodobom užívaní tohto zázraku sa ich stav výrazne zlepší.

Cacay olej skutočne pôsobí ako zázrak proti starnutiu a zároveň aj ako elixír mladosti. Ak neveríte, otestujte to na vlastnej koži aj vy!

Join the conversation

Košík 0