Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Riečny poklad – Chlorella

Posted in
[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Z každej strany nás atakujú média s ich posolstvom o zdravom živote, detoxe, o tom ako sú lieky škodlivé, nemali by sme konzumovať nič čo nie je prírodné. Povieme si fajn dobrý nápad, ale nikde nevidíme alternatívu, nik nás nezoznámil s prírodnými produktmi, len samé „to nesmiete“. Keď sa už konečne dopracujeme k niečomu zdravému, čo má pre nás naozaj význam. Zistíme, že to na slovenskom trhu nie je dostupné. Nezúfajte! Máme aj odpovede nie len odporúčania.

ANi Chlorella 120 tabliet je náš malý veľký riečny poklad. Ako názov tohto produktu napovedá jeho základom je Chlorella, ktorá je jednobunková zelená sladkovodná riasa. Existuje viac ako 30 rôznych druhov, ale vo výskume sa najčastejšie používajú dva druhy – Chlorella vulgaris a Chlorella pyrenoidosa.

Chlorella obsahuje veľa živín, vrátane vitamínov, minerálov, antioxidantov a omega-3 mastných kyselín. Presné množstvá sa môžu u jednotlivých typov líšiť. Pomáha detoxikácii tela tým, že sa viaže na ťažké kovy a iné toxíny. Chlorella môže posilniť obranyschopnosť imunitného systému zvýšením jeho aktivity. Živiny obsiahnuté v chlorelelle, vrátane niacínu, vlákniny, karotenoidov a antioxidantov, môžu pomôcť znížiť hladinu cholesterolu. Antioxidačný obsah Chlorelly poskytuje určitú ochranu pred chronickými ochoreniami. Niektoré výskumy týkajúce sa chlorelly poukázali na účinok znižujúci krvný tlak. Mnohé z jej živín preukázane napomáhajú zabrániť  tvrdnutiu tepien. Doplnky obsahujúce Chlorellu môžu pomôcť znížiť hladinu cukru v krvi a zvýšiť citlivosť na inzulín. Antioxidanty v chlorelle majú protizápalové účinky, ktoré zmierňujú astmu a napomáhajú liečbe iných ochorení dýchacích ciest.

Zaujímavá rastlina, ktorá poskytuje telu nielen živiny ale aj možnosť zbaviť sa toxínov. Príroda nám poskytuje naozaj riešenie na väčšinu, ak nie všetky zdravotné problémy. Kľúčom je  ich však získať a implementovať do každodenného života.

Zakúpite ju aj tu.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Join the conversation

Košík 0