Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Spirulina

Posted in

Spirulina je druh modrozelených rias, ktoré ľudia môžu užívať ako výživový doplnok napríklad vo forme tabliet ANi Spirulina 120 tabliet. Spirulina je považovaná za super-potravinu vďaka jej vynikajúcemu obsahu nutričných zložiek a zdravotným benefitom, ktoré jej užívanie prináša. Spirulina má vysoký obsah proteínov i vitamínov, vďaka čomu je výborným doplnkom stravy pre ľudí na vegetariánskej alebo vegánskej strave. Výskum naznačuje, že spirulina má antioxidačné a protizápalové vlastnosti, ako aj schopnosť napomáhať pri regulácii imunitného systému.

Spirulina rastie v slaných aj v sladkých vodách. Phycocyanin je hlavnou účinnou látkou, ktorá má silné antioxidačné a protizápalové vlastnosti. Štúdie ukazujú, že spirulina môže znížiť triglyceridy a „zlý“ LDL cholesterol a môže súčasne zvýšiť „dobrý“ HDL cholesterol. Štruktúry vo vašom tele môžu oxidovať, čo vedie k progresii mnohých chorôb. Antioxidanty v spiruline pomôžu predísť oxidácii v ľudskom tele. Spirulina má protirakovinové vlastnosti a javí sa obzvlášť účinná proti typu prekanceróznej lézie úst nazývanej OSMF. Vyššia dávka spiruliny môže viesť k nižším hladinám krvného tlaku, čo je hlavným rizikovým faktorom pre veľa ochorení. Doplnky obsahujúce spirulinu sú veľmi účinné proti alergickej rinitíde, zmierňujú viacero jej príznakov. Niekoľko štúdií naznačuje, že spirulina môže zmierniť anémiu, ba jej predísť u starších ľudí. Spirulina poskytuje viacero zdravotných benefitov, vrátane zvýšenia vytrvalosti a posilnenia svalového tkaniva. Niektoré výskumy naznačujú, že spirulina môže byť prospešná pre ľudí s diabetom 2. typu, výrazne znižuje hladinu cukru v krvi nalačno.
Mnoho ľudí po celom svete už zakomponovalo Spirulinu do ich dennej dávky vitamínov. Každý z nás sa snaží vyvarovať choroby a byť zdravý. ANi Spirulina 120 tabliet nie je len pre mladú generáciu! Spirulina je ideálnym doplnkom stravy aj pre babku a dedka. Malý darček môže mať veľký význam do budúcna.

Zakúpite ju TU.

Join the conversation

Košík 0