Obľúbené
Obľúbené
Zdravie
Posted in

Takto vonia zdravie: najlepšie éterické oleje.

Posted in
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]Čuch je jeden z najmenej používaných zmyslov a práve kvôli tomu naňho často zabúdame. Nemáme ho tak rozvinutý ako niektoré zvieratá, naša schopnosť “cítiť” má však veľkú moc. Známe vône v nás ľahko dokážu prebudiť staré spomienky, pôsobia uvoľňujúco a dokážu vyvolať silné fyzické reakcie. Stačí vôňa chutného jedla, aby sa nám hneď začali zbiehať slinky, pekný parfum dokáže upútať pozornosť opačného pohlavia a získať si sympatie. Čuch častejšie využívajú ženy, napríklad pri výbere kozmetiky, no existujú aj iné dôvody, prečo by sme nášmu nosu mali venovať rovnakú pozornosť ako chuťovým bunkám.

Všade dobre, doma najlepšie

O aromaterapii už počuli mnohí, no iba málokto by vedel presnejšie popísať, ako táto metóda funguje. V skutočnosti bola aromaterapia obľúbená už v starovekom Ríme, nielen vďaka jej relaxačným účinkom, ale aj kvôli schopnosti skutočne liečiť. Zapálená aromalampa s pár kvapkami obľúbeného éterického oleja dokáže zútulniť každý domov a nielen že naplní váš dom alebo byt osviežujúcou vôňou, ale už len pobytom doma sa vám uľaví od mnohých ťažkostí, ako napríklad:
  • nádcha
  • dráždivý kašeľ
  • zápaly dýchacích ciest
  • depresia
  • oslabená imunita

Každý si nájde obľúbenú

V súčasnosti dostať esenciálne oleje tých najzaujímavejších vôní, na aké si spomeniete. V našej ponuke populárne vône akoeukalyptus,borovica, alebo mäta, ktoré sa najviac hodia pri liečbe nádchy. Okrem toho, že vám uľavia od zapchatého nosa, dezinfikujú aj okolitý vzduch a tak zabraňujú ďalšiemu šíreniu nákazy. Populárna je tiež levanduľa, ktorá priaznivo pôsobí na nervový systém a hodí sa pre každodenné meditácie alebo na zmiernenie depresie. Medzi ďalšie esenciálne oleje, ktoré vám rozhodne odporúčame, patria čajovník,cédrové drevo, medovka,škorica,tymiána mnohé ďalšie. Nájdite si tú pravú vôňu v našej pestrej ponukea objednajte si spolu s olejmi aj štýlovú aromalampu, ktorá sa stane decentnou okrasou vašej obývačky alebo kancelárie. [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.17.2″ custom_padding=”27px|0px|0|0px|false|false”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.17.2″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_shop type=”product_category” posts_number=”6″ columns_number=”6″ orderby=”price” _builder_version=”3.17.2″ include_categories=”112″][/et_pb_shop][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Košík 0