Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Makový olej: výborný zdroj vápnika a energie!

Posted in

Mak sa používa do rôznych jedál v kuchyni. Vedeli ste však o tom, že sa z neho vyrába olej? Ten má hneď niekoľko priaznivých účinkov, ktoré napomáhajú zdraviu človeka. Prinášame vám dôvody, prečo by ste mali tento jedinečný olej používať aj vy!

Stopercentne Bio Organic olej z maku je skvelou alternatívou pre podporu zdravia. Obsahuje výlučne prírodné látky, ktoré sú bohaté na vitamíny a minerály. Makový olej sa vyrába pomocou lisovania za studena, pričom sa pri tomto procese používajú semená maku. Bio Organic makový olej má ľahkú konzistenciu a jednoducho sa vstrebáva. Aké účinky prináša a prečo by ste ho mali začať užívať aj vy?

Zdravá pokožka a vlasy

Bio Organic makový olej sa používa pri podpore zdravia pokožky a vlasov. Je vhodný pre všetky typy pokožky, pričom ju dôkladne hydratuje, vyživuje a dodáva jej pružnosť. Okrem iného, zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky, čo znamená, že výrazne redukuje vznik vrások. Dokonca, v niektorých prípadoch odstraňuje makový olej aj škvrny z tváre. Taktiež napomáha pri kožných ekzémoch a znižuje prejavy rôznych ochorení. Bio Organic makový olej je možné používať aj na vlasy. V tomto prípade zabraňuje tvorbe rozštiepených končekov a vlasy hydratuje až do ich najhlbších štruktúr.

Podporuje kvalitu spánku

Možno by ste neverili, no makový olej skutočne dokáže zlepšiť kvalitu spánku. Dôvodom je jedinečné zloženie, ktoré tento produkt obsahuje. Okrem iného, Bio makový olej znižuje stres a dodáva množstvo energie, vďaka čomu je skvelou alternatívou pre použitie za každých okolností. Makový olej má analgetické vlastnosti, čo znamená, že výrazne znižuje prejavy bolestí rôzneho typu. Okrem iného, urýchľuje hojenie rán, čo je obrovským benefitom.

Makový olej je skutočným zázrakom, tak neváhajte a vyskúšajte tento jedinečný produkt aj vy!

Join the conversation

Košík 0