Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Opunciový olej: aké výhody prináša?

Posted in

Aj keď je dnes opunciový olej menej známy, jeho účinky sú skutočne okúzľujúce. Pri pravidelnom užívaní tohto jedinečného Bio Organic oleja sa výsledky dostavia takmer ihneď. Prečo je tento produkt tak výnimočný a aké výhody prináša jeho použitie?

Opunciový olej je lisovaný za studena, pričom sa vyrába zo semien kaktusu opuncia. Tento jedinečný výrobok sa inak nazýva aj ako kaktusový olej či barbarská figa. Vďaka jeho zloženiu môže vo väčšine prípadov nahrádzať aj množstvo kozmetických prípravkov, čo je obrovskou výhodou. Stopercentne Bio Organic olej zo semien opuncie sa používa pre celkovú podporu zdravia človeka. Čoraz viac sa dostáva do popredia a dôvodom sú práve jeho prospešné vlastnosti.

Jedinečné účinky na pleť

Bio Organic olej zo semien kaktusu opuncia sa najčastejšie používa na pleť. Je vhodný pre všetky typy pleti a výrazne zlepšuje ich stav. Hydratuje, regeneruje a spevňuje pokožku. Okrem iného, Bio opunciový olej napomáha v boji proti vráskam a predchádza ich vzniku. Dôvodom sú látky v podobe antioxidantov, ktoré tento výrobok obsahuje. Výhodou opunciového oleja je aj to, že ho môžete použiť na hydratáciu mastnej pokožky. Taktiež napomáha pri liečbe akné, neupcháva póry a ľahko sa vstrebáva, čo je dôvodom jedinečnej konzistencie oleja.

Prevencia lámavosti nechtov

V dnešnej dobe je častým problémom lámavosť nechtov. Bio Organic olej zo semien opuncie však obsahuje minerálne látky v podobe vápnika, železa a horčíka. Vďaka tomu pôsobí tento jedinečný produkt ako prevencia lámavosti nechtov. To však nie je všetko. Opunciový olej je možné použiť aj ako vlasové sérum. Vlasom dodá potrebné živiny a vďaka tomu sú hydratované, pevnejšie a zdravo vyzerajúce.

Účinkov a možností použitia opunciového oleja je skutočne široká škála. Tak neváhajte a vyskúšajte tento malý zázrak aj vy!

Join the conversation

Košík 0