Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Moringový olej: ideálny na pleť a vlasy!

Posted in

O moringovom oleji je známe, že sa používal už v minulosti. Obľubovali ho, predovšetkým grécke a rímske oblasti, pričom už vtedy boli jeho účinky vysoko prospešné. Stopercentne Bio Organic moringový olej sa dostáva čoraz viac do popredia a dnes je mimoriadne obľúbeným produktom.

Organic moringový olej sa vyrába zo semien moringy olejodárnej. O tomto Bio oleji je známe, že sa lisuje za studena. Tento proces výroby sa považuje za jeden z najšetrnejších, vďaka čomu sú zachované všetky vitamíny a minerály v oleji. Drevina s názvom moringa pochádza z oblastí Himalájí. Miestni ju vždy nazývali aj stromom života, pretože mala neustále krásne zelené listy.

Žiarivá pokožka vďaka oleju

Bio Organic moringový olej je perfektnou voľbou pre starostlivosť o pleť. Dokonca, je vhodný pre všetky typy pleti, čo je obrovskou výhodou. S ľahkosťou sa postará aj o podráždenú, citlivú či zrelú pokožku. Moringový olej zabraňuje jej predčasnému starnutiu. Vyhladzuje vrásky a eliminuje vznik ďalších. Bio moringový olej pôsobí antimikrobiálne a taktiež obsahuje vysoko hydratačné vlastnosti. Vďaka pravidelnému používaniu tohto zázraku je pokožka neustále vyživená a zdravo vyzerajúca. Okrem iného, Bio Organic moringový olej sa používa aj pri liečbe rôznych kožných problémoch. Podporí hojenie rán, popálenín či odrenín.

Dokonalá výživa vlasov

Bio olej zo semien moringy budú zbožňovať aj vaše vlasy. Je vhodný, predovšetkým pre suché a unavené vlasy bez života. Moringový olej posilňuje vlasové korienky a dodáva im potrebné živiny. Vďaka tomu zabraňuje nadmernému vypadávaniu vlasov, tvorbe rozštiepených končekov či, dokonca, bojuje pri probléme, akým je tvorba lupín. Moringový olej zároveň zmierňuje svrbenie pokožky hlavy a vlasy sú po použití hydratované, pevné a žiarivé!

Neváhajte a vyskúšajte moringový olej a jeho účinky aj vy!

Join the conversation

Košík 0