Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Tamanu olej: aké má účinky na pokožku tela?

Posted in

Možno ste o ňom už počuli, možno ešte nie. Reč je o špeciálnom Tamanu oleji, ktorý je skutočným zázrakom. V jeho zložení sa nachádza vysoký obsah minerálov a vitamínov. Tie zabezpečujú priaznivé účinky, ktoré tento stopercentne Bio Organic Tamanu olej prináša.

Tamanu olej je lisovaný za studena, pričom sa vyrába zo semien Kalaby objevčitej. Tento plod má silné regeneračné a upokojujúce vlastnosti, ktoré sa využívajú pri zmiernení poranení rôzneho druhu. Stopercentne Bio Organic Tamanu olej obsahuje silné antioxidanty a taktiež protizápalové a antibiotické vlastnosti. Na čo všetko sa využíva tento jedinečný Tamanu olej?

Rýchlejšie hojenie rán a jaziev

Výnimočné zloženie Tamanu oleja napomáha pri hojení rán a jaziev na pokožke. Dôvodom sú protizápalové, antibakteriálne a regeneračné účinky tohto produktu. Tie napomáhajú rýchlejšie hojiť rany rôzneho druhu. Vďaka tomu sa Tamanu olej používal aj v minulosti, kedy ľudia v staroveku prišli na jedinečné vlastnosti tohto produktu. Stopercentne Bio Organic Tamanu olej sa môže aplikovať aj pri liečbe jaziev. Tie môžu byť príčinou vzniku akné. Tamanu olej je silnou zbraňou aj v tomto smere. Vďaka jeho vysoko regeneračným vlastnostiam sa viete zbaviť jaziev počas krátkej doby.

Ochrana pred slnkom

Stopercentne Bio Organic Tamanu olej sa využíva aj pri ochrane pred slnkom a škodlivým žiarením. V tomto prípade sa odporúča aplikovať tenkú vrstvu Tamanu oleja na pokožku celého tela a následne naniesť bežný opaľovací krém. Vďaka tejto kombinácii znížite riziko spálenia vplyvom priameho slnečného žiarenia. Tamanu olej je tiež skvelým riešením v prípade, ak potrebujete zmierniť prejavy spálenín na pokožke. Tento jedinečný výrobok má vysoko upokojujúce účinky, vďaka čomu uľavíte celému telu.

Neváhajte a vyskúšajte účinky jedinečného Tamanu oleja aj vy!

Join the conversation

Košík 0