Obľúbené
Obľúbené
Zdravie
Posted in

Skúste čaj s hubou Reishi. Vaše telo sa vám poďakuje.

Posted in

Snáď neexistuje nikto, kto by nemiloval chuť a vôňu kvalitného bylinkového čaju. Tento horúci dar zo starovekej Číny sa už stáročia teší veľkej obľube aj u nás a ide o vynikajúci spôsob, ako svojmu telu dopriať silu prírody ukrytú v tých najrôznejších bylinkách.

Pravidelné pitie bylinkového čaju nám pomáha s trávením, krvným tlakom, psychickým napätím, nespavosťou a mnohými ďalšími neduhmi. Neexistuje zdravotný problém, proti ktorému by kvalitný bylinkový čaj aspoň trochu nepomohol bojovať.

My sme však prišli na spôsob, ako tieto zdravotné výhody ešte znásobiť a vytvorili sme tak skutočný elixír zdravia. Spoznajte čaj s extraktom huby Reishi!

Zázrak strážený cisármi

Účinky huby Reishi (lat. Ganoderme Lucidum) na ľudské zdravie sú známe už stovky rokov, kedy bola vzácnym a ceneným tovarom na cisárskom dvore starovekej Číny. Vďaka zdravotným benefitom, ktoré jej pravidelné užívanie prináša, si vyslúžila aj prezývku “Elixír zdravia”.

Medzi jej najviac vyhľadávané účinky patria:

  • vyššia výkonnosť
  • detoxikácia organizmu
  • zníženie cholesterolu v krvi
  • prevencia proti rakovine
  • spomaľovanie starnutia
  • liečba alergii
  • lepšie trávenie
  • pomoc pri nespavosti

A to zďaleka nie je všetko.

Zdravia nikdy nie je dosť

Vyššie spomenuté výhody a mnoho ďalších si teraz môžete dopriať priamo vo svojom obľúbenom nápoji. Okrem kávya horúcej čokoládysme skombinovali kvalitný Reishi extrakt aj s našimi bylinkovými čajmi, takže si každý môže vybrať spôsob užívania, ktorý mu najviac vyhovuje.

Tajomstvo našich čajov sa ukrýva v tom, že huba Reishi ich účinky dopĺňa a znásobuje. V ponuke máme kvalitné čaje zo 100% byliniek, ako kamilka,mäta,rakytník,žihľava, ale tiež zázvorový,šípkový,rooibos, či dokonca čiernyaj zelený čaj.

Vyskúšajte čaj s hubou Reishiešte dnes a presvedčte sa o tom, že ide o jednu z najlepších vecí, ktoré pre svoje zdravie môžete urobiť.

Join the conversation

Košík 0