Nakúpte a získajte body za odmenu

Každé: 1.00 = 1 Bod

Jojobový olej 100 ml BIO Biopurus

10.35

Na sklade
Predpokladané doručenie 27/10/2019

Popis

Jojobový olej 100mlBIO kozmetický

Jojobový olej patrí k najcennejším prírodným olejom. Vo svete kozmetiky má veľmi široké uplatnenie. Je nesmierne jemný, rýchlo sa vstrebáva, je vhodný pre všetky typy pleti, má regeneračné schopnosti, reguluje vlhkosť pokožky a nezanecháva na pleti mastný film. Pokožku tela vyživuje, chráni ju pred nepriaznivými vplyvmi prostredia bez toho, aby bránil jej normálnej činnosti. Hydratačné a výživné zložky zároveň pleť chránia, zabraňujú tvorbe vrások a zanechávajú ju dlhšie mladú. Nevyvoláva žiadne dráždenie pokožky ani alergické reakcie, preto sa často využíva na prípravu čistiacich emulzií na čistenie jemnej pokožky (napr. v oblasti očí). Popraskaným a vysušeným perám prinavracia mäkkosť, hladkosť a jemnosť. Vo vlasových prípravkoch dodáva vlasom prirodzený lesk, hebkost, objem a pružnosť.

Jobový olej pochádza z rastliny Simmondsia chinensis (slovensky Simondsie čínska). Je to stále zelený ker, pochádzajúci pôvodne z oblasti púšťa amerického štátu Arizona. Jeho semená svojim tvarom pripomínajú o veľa väčšie kávové zrná. Medzi všetkými známymi rastlinami je jojoba výnimočná vysokou produkciou vysokomolekulárnych esterov, ktoré sú veľmi podobné tým, ktoré vytvárajú mazové žľazy človeka.

Väčšinou býva jojobový olej zaradený medzi rastlinné oleje, však jedná sa vlastne o kvapalný vosk s vysokým obsahom biologicky cenných nenasýtených mastných kyselín a vitamínu E. Preto sa neužíva vnútorne, lebo prechádza tráviacim traktom nezmenený, bežne je však označovaný ako olej.

Radíme ho k najcennejším prírodným olejom. Je vhodný pre akýkoľvek typ pokožky. Pomáha udržiavať prirodzenú vlhkosť pokožky a pri pravidelnom používaní sa citlivá, suchá a podráždená koža mení v koži odolnú. Jojobový olej obsahuje vyvážený pomer pestujúcich látok s hojivú schopností. Tiež pomáha v starostlivosti o aknóznu pleť.

Má prirodzený ochranný UV-filter 3 až 4. Kaderníci vedia, že kvapiek jojobového oleja vmasírovaných do vlhkých vlasov im dodá hebkosť, jemnosť a navráti prirodzený lesk. Býva nazývaný „tekutým zlatom“, pretože obsahuje veľké množstvo pestujúcich a výživných látok, minerálov a vitamínu E . Vitamíny, minerály a stopové prvky obsiahnuté v jojobovom oleji veľmi dobre prestupujú kožné bariérou až k zárodočné vrstve pokožky.

Je používaný ako zložka masážnych , regeneračných a opaľovacích prípravkov a je vhodným základom pre vlasové zábaly. Má výbornú sklznosť a vstrebateľnosť (po aplikácii zanecháva pokožku hodvábne matnou). Dobre sa rozotiera, vstrebáva a reguluje vlhkosť pokožky. Pravidelnou masážou sa všetky typy pleti stávajú odolnými proti vonkajším vplyvom.

Vzhľadom k chemickému zloženiu nežlkne. Jeho vôňa je ťažko rozoznateľná, takmer nepostrehnuteľná. Oleje sú za studena lisované, aby bola zaistená vysoká kvalita a biologická účinnosť.

Ako jojobový olej pôsobí ?

V tvári a na pokožke hlavy sa nachádza tisíce mazových žliaz, ktoré vylučujú olejové a voskové substancie starajúci sa o ochranu kože pred ao jej vodeodolnosť. Bohužiaľ sa tieto mazové žľazy často vymknú kontrole kvôli nešetrnému čisteniu pleti, častému striedaniu čistiacich prostriedkov na pleť, a tiež v neposlednom Čadom kvôli znečistenému prostrediu. Žľazy začnú produkovať príliš veľa mazu a póry sa upchajú. Tým, že je jojobový olej podobný ľudskému mazu, ktorý tieto žľazy produkujú, dáva im spätnú väzbu, že je koža premazaná už dosť a tie svoju produkciu mazu dovedú znormalizovať. Už upchaté póry stvrdnutým mazom a voľnými radikálmi dovedie Jojobový olej zmäkčiť a postupne očistiť. Antibakteriálne a fungicídne účinky jojobového oleja účinne bojujú s baktériami spôsobujúcimi akné aj s ich príbuznými plesňami, ktoré spôsobujú podobné ochorenia. Hlboké čistiace schopnosti jojobového oleja tiež upokojujú sprievodné príznaky zápalu kože, ako sú opuchy, začervenanie, teplo bolesť a svrbenie.

Protizápalové účinky jojobového oleja boli skúmané aj v Ústave farmakológie a toxikológie v Káhire, kde zistili, že jojobový olej pomáha hojiť rany a predchádzať nepekným jazvám, ktoré akné mnohokrát na pleti spôsobí. Jojobový olej v pleti podporuje tvorbu kolagénu, a ten je priamo zodpovedný za rast novej kože, ktorý je nevyhnutný pri hojení popálenín, hlbokých jaziev a rán. Jojobový olej tiež robí kožu odolnejšie voči nepriaznivým vplyvom a vytvára účinnú bariéru brániacu dehydratácii pokožky.

O ďalších účinkoch nie je možné vzhľadom na legislatívu EÚ podať informácie. Viac o účinkoch byliny nájdete v herbároch a liekopisoch.

  • hydratácia
  • zvýšenie elasticity
  • vyhladzuje vrásky a tlmí prejavy starnutia
  • veľmi efektívne čistí pokožku
  • liečba akné, oparov a jaziev
  • úplne prirodzený olej, ktorý nevyvoláva alergické reakcie
  • nezanecháva pocit mastnoty
  • zlepšuje kvalitu vlasov, znižuje lámavosť, svrbenie a celkové poškodenie vlasov
  • optimálna výživa a regenerácia pokožky tváre i celého tela
  • ľahkou masážou dodáva vlasom hebkosť, jemnosť a prirozený lesk
  • 100% olej lisovaný za studena zo semien.
  • Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív.
  • Skladovanie:  skladujte na tmavom a chladnom mieste do 22 C.
  • Pri nízkej teplote môže byť produkt zakalený prípadne stuhnutý, pri izbovej teplote sa tento efekt stratí.
  • Po otvorení spotrebujte najneskôr do 3 mesiacov.
  • Kozmetický výrobok. 
  • Obsah:100 ml
  • Vyrobené v Nemecku

NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) č. 1924/2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach zakazuje označovať na výrobkoch a miestach, ktoré výrobky predávajú (e-shop) zdravotné účinky produktu. Preto od 01.07.2013 nebude možné poskytovať tieto informácie priamo pri produktoch.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Jojobový olej 100 ml BIO Biopurus”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Produktový katalóg

Katalóg strukovín

Katalóg francúzskych chlebov

Viac o účinkoch Reishi

Obchodné podmienky

Veľkoobchod

Kontakt

Blog

Ako reklamovať

Kontakt

Adresa firmy


ANI Slovakia s. r. o.,
Priemyselná 8, 071 01 Michalovce
IČO: 50 885 618

OSOBNÝ ODBER

Adresa


Obchodná 2
071 01 Michalovce

Kedy?


Pondelok až piatok
08:00 – 12:00
13:00 – 16:00

Skúste zatočiť aby ste vyhrali!
Kindly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...

Váš kupón bol odoslaný na Váš email. Kupón môžete taktiež použiť kliknutím na tlačidlo:
Získavate šancu získať kupón na ďalší nákup
Skúste zatočiť s kolesom šťastia a získajte zľavu na ďalší nákup!
* Kolesom môžete zatočiť raz.
* Ak vyhráte, získate zľavový kupón na ďalší nákup.
Zatočiť s kolesom môžete raz za deň.
Nezabudnite skontrolovať email kde nájdete zľavový kupón ktorý ste si vytočili v kolese šťastia :)X