Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Huba Reishi ako hit tohto storočia: Prečo je tak výnimočná?

reishi huba
Posted in

Počuli ste už o hube reishi? V skutočnosti sa reishi používala od pradávna. Označuje sa tiež ako huba nesmrteľnosti. V Číne a Japonsku sa táto zázračná huba používala v medicíne. Práve tieto krajiny sa vyznačujú dlhou životnosťou. 

Reishi je v súčasnosti zložkou mnohých výživových produktov. Výnimkou nie je ani čaj na chudnutie, kde táto zázračná huba zohráva dôležitú rolu. Posilňuje metabolizmus, vďaka čomu je skvelou voľbou pri chudnutí. Reishi vám pomôže spáliť kalórie o čosi rýchlejšie a účinnejšie. Okrem toho má však aj veľa ďalších účinkov, ktoré si popíšeme v nasledujúcich riadkoch. 

Znižuje cholesterol 

Možno by ste neverili, no reishi sa využíva aj ako prevencia cukrovky či obezity. Je dokázané, že znižuje hladinu cholesterolu v krvi. To je skutočne výhodné aj čo sa týka chudnutia. Okrem iného, reishi slúži aj ako prevencia obezity. Vo všeobecnosti platí, že znižuje hladinu cukru v krvi, vďaka čomu sa ochoreniam tohto typu budete vedieť oblúkom vyhýbať. 

Posilňuje imunitný systém 

Imunitný systém je niečo, o čo treba dbať každodenne. Vďaka unikátnemu obsahu tejto zázračnej huby sa o oslabenie imunity nemusíte báť. Okrem iného, reishi v súčasnosti pôsobí aj ako prevencia rakoviny. Eliminuje vznik a množenie rakovinových buniek. Pri vzniknutej rakovine však potláča nežiadúce prejavy chemoterapie. Reishi je tak skvelým pomocníkom za každých okolností. 

Dodá vám energiu 

Reishi potláča stres a únavu. Dodá vám veľkú dávku energie, pocit pohody a šťastia. To je v dnešnej dobe viac ako potrebné. Okrem iného, reishi zmierňuje podráždenia, závraty a bolesti hlavy. 

Reishi je skutočným zázrakom, ktorý napomáha pri mnohých ochoreniach a taktiež podporuje chudnutie. Preto neváhajte všetky tieto účinky otestovať na vlastnej koži! My vám zaručujeme, že to rozhodne neoľutujete. Práve naopak. 

Join the conversation

Košík 0