Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Zelený čaj matcha: Aké prináša účinky?

Posted in

Matcha je celosvetovo známy čaj, ktorý sa čoraz viac dostáva do popredia. U ľudí si získal obrovskú obľubu a rozhodne sa niet čomu čudovať. Matcha čaj pochádza z Japonska, kde sa už od pradávna využíval na terapeutické účely. 

Zelený čaj matcha obsahuje množstvo antioxidantov, vitamínov, minerálov a živín. Je skutočným unikátom a dôvodom sú práve jeho účinky, ktorých rozhodne nie je málo. My si ich postupne predstavíme v nasledujúcich riadkoch. 

Účinný spaľovač kalórií 

Snažíte sa už dlhšiu dobu schudnúť, no stále vám to nejde? V tom prípade máme pre vás jedinečné riešenie! Zelený čaj matcha je stvorený tak, aby maximálne spĺňal všetky účinky. Jedným z nich je aj spaľovanie kalórií, čo je pri chudnutí viac ako potrebné.  

Matcha čaj zvyšuje metabolizmus a napomáha v spaľovaní tukov, a to až štyrikrát rýchlejšie. Okrem iného, výhodou tohto doplnku je najmä to, že neobsahuje žiadne škodlivé a vedľajšie účinky. To znamená, že matcha čaj je maximálne bezpečný pre organizmus. 

Skvelá voľba na detoxikáciu 

Pri chudnutí je skutočne dôležité raz za čas vykonať detox tela. Aj v tomto prípade je matcha čaj skvelá voľba. Táto jedinečná zložka sa považuje za silný detoxikant. Je schopná odstraňovať z tela škodlivé látky, ktoré sú vo forme ťažkých kovov a chemických toxínov. Preto ak túžite vyskúšať určitý typ detoxu, nevynechajte zelený čaj matcha, ktorý je v tomto prípade ideálnym riešením. 

Stop zlému cholesterolu 

Mnohé štúdie, ktoré sa zaoberali výskumom čaju matcha zistili, že tento malý – veľký zázrak dokáže zabrániť tvorbe zlého cholesterolu. Okrem toho je dokázané, že čaj matcha podporuje tvorbu dobrého cholesterolu. Vďaka tomu je výskyt srdcových chorôb u ľudí, ktorí užívajú matcha o čosi nižší. 

Neváhajte a vyskúšajte účinky tohto čaju aj vy. Rozhodne to nebudete ľutovať! 

Join the conversation

Košík 0