Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Svetlicový olej ako jeden z najlepších na svete!

Posted in

Svetlicový alebo inak povedané bodliakový olej obsahuje vysoké množstvo nenasýtených mastných kyselín. Tieto látky výrazne napomáhajú pri liečbe mnohých ochorení a vďaka tomu sa tento Bio olej považuje za akýsi zázrak. V nasledujúcich riadkoch si predstavíme účinky svetlicového oleja.

Olej zo semien svetlice patrí medzi najkvalitnejšie výrobky vôbec. Svetlica (bodliak) je kultúrna bylina, ktorá bola využívaná predovšetkým v oblastiach, akými je Egypt, Grécko či Rím. Olej zo semien svetlice sa vyrába pomocou lisovania za studena. Je známy pre svoju príjemnú chuť a jemnú konzistenciu. V obsahu tohto stopercentne Bio Organic oleja sa nachádza predovšetkým vitamín E a nenasýtené mastné kyseliny, ktoré znásobujú účinky tohto produktu.

Výrazne podporuje imunitu

Mnohé štúdie dosiaľ potvrdili, že Bio Organic olej zo semien svetlice je ideálnou voľbou na podporu imunity. Dôvodom je obsah kyselín, ktoré tento jedinečný olej obsahuje. Tie regulujú imunitné reakcie a taktiež pôsobia ako prevencia voči autoimunitným ochoreniam. Okrem iného, svetlicový olej zvyšuje imunitné funkcie, vďaka čomu vie telo s infekciou lepšie bojovať.

Zdravé srdce vďaka oleju

Bio olej zo semien svetlice je skutočným zázrakom. Dokáže totiž udržovať zdravé srdce, čo je veľkou výhodou. Všetko to spočíva v zložení tohto jedinečného produktu. Kyseliny a vitamíny zabezpečujú zníženie cholesterolu v krvi, vďaka čomu je menšia šanca vzniku kardiovaskulárnych ochorení. Tie patria v dnešnej dobe medzi tie najčastejšie a práve preto je svetlicový olej tou ideálnou voľbou pre použitie práve na tento účel.

Zlepšuje plodnosť

Je dokázané, že olej zo svetlicových semien dokáže ovplyvniť reprodukčný systém človeka. Dôvodom je práve kyselina linolová, ktorá je obsiahnutá v tomto výrobku. Táto jedinečná látka je schopná zmeniť produkciu prostaglandínov, vďaka čomu sa zvyšuje plodnosť.

Ak ste ešte nevyskúšali svetlicový olej, teraz je ten správny čas. Tak neváhajte a zakúpte si ho aj vy!

Join the conversation

Košík 0