Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Pupalkový olej: je skutočne tak účinný?

Posted in

Pupalka je dvojročná rastlina, ktorá môže za normálnych okolností vyrásť až do výšky dvoch metrov. Žlté sfarbenie je pre ňu typické a liečivé účinky tejto zázračnej rastliny sa využívajú už po stáročia. Po novom sa z nej vyrába olej, ktorý je lisovaný za studena. Prečo je tak výnimočný?

Pupalkový olej obsahuje vápnik, horčín a vitamíny zo skupiny B. Taktiež sa v jeho zložení nachádzajú polonenasýtené omega 6 mastné kyseliny, ktoré znásobujú účinky tohto jedinečného produktu. Ide o stopercentne Bio Organic olej, ktorý má široké využitie. Pomáha pri liečbe rôznych ochorení a taktiež zlepšuje stav pokožky či vlasov. Postačí vám užiť dve čajové lyžičky denne a výsledky sa dostavia pri pravidelnom používaní takmer ihneď.

Výrazne zlepšuje plodnosť

O pupalkovom oleji je známe, že vďaka svojmu zloženiu mastných kyselín, dokáže zlepšiť plodnosť. To sa týka najmä žien, ktoré sa snažia otehotnieť prirodzeným spôsobom. Obsah esenciálnych mastných kyselín ovplyvňuje priamo bunky v maternici. Následne sa vytvorí kontrakcia a maternicové svaly sa tonizujú pre prípravu na tehotenstvo.

Okrem iného, Bio Organic olej z pupalky dokáže zmierniť prejavy predmenštruačného syndrómu (PMS). Vďaka tomu budete výrazne menej pociťovať bolestivosť prsníkov, podráždenosť, výkyvy nálad či, dokonca, akné sa vám bude tvoriť minimálne až vôbec.

Podporuje stav pokožky

Pupalkový olej dodáva pokožke potrebné živiny, vďaka čomu je na dotyk jemná, zdravo vyzerajúca a svieža. Tento jedinečný výrobok napomáha aj v boji proti stareckým škvrnám, rôznym ekzémom či vráskam. Tie dokonale vyhladzuje a redukuje ich vznik. Pupalkový olej je vhodný aj pre suchú a popraskanú pokožku, ktorú dôkladne hydratuje a regeneruje.

Účinkov pupalkového oleja je skutočne veľa, preto neváhajte a objavte všetky prospešné vlastnosti tohto malého – veľkého zázraku aj vy!

Join the conversation

Košík 0