Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Olej z kurkumy: je skutočne tak výnimočný?

Posted in

Kurkuma je základnou rastlinou vo viacerých častiach Indie. Používa sa na dochucovanie rôznych jedál a je skutočne mimoriadne obľúbená. Vďaka jej priaznivým účinkom sa začal vyrábať aj olej, ktorý sa čoraz viac dostáva do popredia. Aké účinky prináša?

Olej z kurkumy obsahuje vysoko prospešné látky. Ide o stopercentne Bio Organic olej, ktorý pôsobí ako antioxidant a taktiež má protizápalové vlastnosti. Vo všeobecnosti platí, že tento výrobok je veľmi vzácny a je plný aktívnych látok, ktoré zvyšujú účinnosť celého oleja. Bio kurkumový olej je lisovaný za studena a v jeho obsahu nenájdete žiadne konzervanty či iné škodlivé látky.

Protizápalové účinky

Tento jedinečný olej obsahuje kurkumín, ktorý sa považuje za najúčinnejšiu látku v boji proti zápalom. Pri pravidelnom používaní kurkumového oleja sa rýchlejšie zbavíte zápalového stavu. Dokonca, tento jedinečný výrobok sa využíva ako prevencia zápalových ochorení, čo je veľkou výhodou. Bio Organic olej z kurkumy je tiež ideálnou voľbou pre podporu liečby chronických zápalov, ako napríklad artritída či pankreatitída.

Podporuje trávenie

Olej z kurkumy je známy aj pre svoje účinky, ktoré výrazne napomáhajú tráveniu. Látky, ktoré sú obsiahnuté v tomto prípravku dokážu odstraňovať toxické látky z tela. Vďaka tomu sa podporuje funkcia čriev. Bio kurkumový olej je tiež ideálnou voľbou pri podpore liečby nadúvania a plynatosti.

Znižuje riziko vzniku rakoviny

Anti – karcinogénne účinky oleja z kurkumy zabezpečujú výrazný pokles rizika vzniku rakoviny. Zohrávajú v tom rolu aj protizápalové účinky, pretože rast nádoru je spojený so zápalom. Vďaka tomu je Bio Organic olej z kurkumy skvelou alternatívou pre zníženie rizika vzniku rakoviny, a to najmä tej, ktorá by mohla nastať v oblasti tráviaceho traktu.

Tak neváhajte a vyskúšajte olej z kurkumy aj vy. Jednoznačne sa to oplatí!

Join the conversation

Košík 0