Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Olej z chia semienok: Aké sú účinky jeho použitia?

Posted in

Chia semienka sa považujú za akýsi malý zázrak. Pridávajú sa do rôznych pokrmov, pričom sa označujú za vysoko výživný produkt. V dnešnej dobe sa vyrába aj olej z chia semienok, ktorý je lisovaný za studena. Aké má účinky na organizmus?

Možno ste o tom ešte nepočuli, no zaujímavosťou je, že stopercentne Bio Organic olej z chia semienok sa vyrába zo semien rastlín s názvom šalvia hispánska. Olej z chia semienok vám postačí užiť dvakrát denne. Okrem iného, je vhodný tak ako na vnútorné, tak aj na vonkajšie použitie. Bio olej z chia semienok obsahuje vysoké množstvo vitamínov, minerálov a účinných látok, ktoré sú vďaka šetrnej výrobe produktu zachované.

Pri akých problémoch môže pomôcť?

Stopercentne Bio Organic olej z chia semienok má liečivé účinky a napomáha pri mnohých ochoreniach či zdravotných problémoch. Viaceré štúdie a vedecké výskumy potvrdili, že tento jedinečný olej dokáže zmierniť prejavy reumatoidnej artritídy, Parkinsonovej či Alzheimerovej choroby. Taktiež je dokázané, že olej z chia semienok znižuje výskyt úzkostných stavov a odbúrava stres. Dôvodom je, že tento produkt pôsobí antidepresívne, čo napomáha aj pri liečbe vážnejších psychických stavov. Okrem iného, zloženie oleja z chia semienok vám zaručí výrazné posilnenie imunitného systému či zlepšenie stavu vlasov, nechtov a pleti.

Zaručená dávka energie

Olej z chia semienok je mimoriadne obľúbený aj medzi športovcami a pracovne vyťaženými ľuďmi. Dôvodom je práve to, že tento stopercentne Bio Organic olej vám zaručí prísun energie. Zároveň zmierňuje únavu, prečisťuje a detoxikuje organizmus. Olej z chia semienok tiež podporuje pamäť a koncentráciu, čo je obrovskou výhodou.

O výsledkoch dlhodobého používania tohto produktu hovoria aj mnohé pozitívne recenzie na internete. Neváhajte a vyskúšajte olej z chia semienok aj vy!

Join the conversation

Košík 0