Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Malinový olej: skvelé účinky na celé telo!

Posted in

Medzi menej známe oleje patrí aj malinový. Čoraz viac sa však dostáva do popredia a ľudia si ho postupne začínajú obľubovať. Vo všeobecnosti platí, že maliny obsahujú množstvo vitamínov a vďaka tomu prospievajú zdraviu človeka. Prečo by ste mali olej z malín užívať aj vy?

Stopercentne Bio Organic malinový olej je lisovaný za studena. Vyrába sa zo semien malín, pričom ide o skutočne kvalitný produkt. Toto ovocie je v dnešnej dobe čoraz menej dostupné. Chuť malín zakúpených v obchode sa tým zo záhrady len tak ľahko nevyrovná. Preto je po tomto druhu ovocia veľký dopyt. Aj to je dôvodom toho, prečo sa začal vyrábať olej z malín, ktorý je výbornou prísadou a uplatní sa v každej z domácností.

Regenerácia po opaľovaní

Stopercentne Bio Organic olej z malinových semien je ideálnou voľbou na regeneráciu pleti nielen pred, ale aj po opaľovaní. Tento jedinečný produkt dokáže pokožku ochrániť pred priamymi slnečnými lúčmi a zároveň je skvelou alternatívou aj po opaľovaní, kedy zbavuje tela suchých šupiniek na pokožke. Malinový olej taktiež prinavracia pleti jej odtieň a je vhodný aj pre problematickú pleť, trpiacu kožným ochorením, ako napríklad psoriázou či ekzémami rôzneho typu.

Ideálny pre vlasy

O malinovom oleji je známe, že výrazne napomáha stavu vlasov. V lete zvykne slnko vytiahnuť ich farbu, čomu však olej z malinových semien zabraňuje. Tento jedinečný prípravok udržiava ich farebný tón, pričom im dodá potrebné živiny a lesk. Vlasy sú tak po použití ako znovuzrodené a plné života. Malinový olej môžete taktiež použiť ako vlasové sérum. Postačí vám len pár kvapiek aplikovať do vlasov a výsledky sa dostavia takmer ihneď.

Neváhajte a vyskúšajte aj vy tento zázrak z malín. Účinky tohto jedinečného oleja sú skutočne okúzľujúce a vy svoj výber jednoznačne neoľutujete!

Join the conversation

Košík 0