Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Jahodový olej – výrobok plný vitamínov!

Posted in

Jahody sú obľúbenou potravinou, ktorá sa používa do rôznych marmelád, koláčov alebo ju môžeme konzumovať ako osvieženie. Vedeli ste však o tom, že existuje stopercentný Bio Organic olej z jahodových semien? Ten má množstvo prospešných vlastností na organizmus človeka a my vám predstavíme niekoľko z nich.

Jahodový olej je lisovaný za studena, pričom sa vyrába priamo zo semien jahody. Tie sa pri príprave marmelád dávajú často preč, pričom sú plné vitamínov a minerálov. Tento stopercentne Bio Organic olej z jahôd je vhodný tak ako na vonkajšie, tak aj na vnútorné použitie. Vo väčšine prípadov je využívaný na kozmetické účely, poprípade podporuje liečbu mnohých ochorení.

Predchádza starnutiu pokožky

Mimoriadne obľúbený Bio olej z jahodových semien sa používa, predovšetkým na pokožku celého tela. Má vysoko priaznivé účinky v boji proti predčasnému starnutiu pleti. Vyhladzuje vrásky, znižuje riziko vzniku ďalších a taktiež priaznivo vplýva na redukciu stareckých škvŕn či rôznych iných pigmentov. V zložení jahodového oleja sa nachádza aj kolagén, ktorý výrazne napomáha stavu pokožky. Spevňuje ju, dodáva jej potrebné živiny a zároveň je pleť vďaka jahodovému oleju zdravá, krásna a svieža. Okrem iného, Bio Organic olej z jahodových semien dokáže vyrovnať farebný tón pleti a taktiež upokojuje prejavy podráždenia pokožky.

Znižuje stres a pôsobí ako antioxidant

Jahodový olej obsahuje vitamíny a minerály, ktoré na organizmus človeka pôsobia ako antioxidanty. To znamená, že chráni pokožku pred poškodením, ktoré je spôsobené voľnými radikálmi. Aj vďaka tomu je pleť žiarivejšia. Jedinečný Bio olej z jahodových semien dokáže odbúravať stres, čo výrazne napomáha psychickému zdraviu.

Účinkov, ktoré prináša jahodový olej je skutočne veľké množstvo. Neváhajte a vyskúšajte tento zázrak aj vy!

Join the conversation

Košík 0