Obľúbené
Obľúbené
Nezaradené
Posted in

Olej z lieskových orieškov: kde ho môžete využiť?

Posted in

Novinkou na trhu je olej z lieskových orieškov, ktorý prináša skutočne širokú škálu priaznivých účinkov. Proces jeho výroby spočíva v lisovaní za studena, pričom sa zachovávajú všetky aktívne látky. Aké výhody tento zázrak prináša a kde všade sa s ním môžeme stretnúť?

Zloženie oleja z lieskových orieškov je skutočne jedinečné. Obsahuje čisto prírodné látky, ktoré sú vysoko účinné. Vitamíny, minerály, zinok či železo sa považujú za kvalitné a zároveň aj organizmu prospešné zložky. Olej z lieskových orieškov tieto všetky prvky obsahuje a vďaka tomu sú jeho účinky umocnené. Tento jedinečný výrobok môže byť súčasťou vašich raňajok. Odporúčame vám pridať olej z lieskových orieškov do vášho obľúbeného tvarohu alebo jogurtu. Okrem toho, že týmto spôsobom si podporíte zdravie, taktiež zvýrazníte chute každodenných raňajok.

Využitie v kozmetike

Olej z lieskových orieškov prináša množstvo výhod. Jednou z nich je aj široké využitie, ktoré je možné uplatniť vo viacerých sektoroch. Kozmetika je odvetvie, kde sa dá olej z lieskových orieškov naplno využiť. Je vhodný pre mastnú, problematickú a aknóznu pleť, pričom ju dôkladne hydratuje, vyživuje a regeneruje. Obrovským benefitom tohto jedinečného produktu je to, že sa do pokožky dokonale vstrebáva, pričom nezanecháva mastný film. Olej z lieskových orieškov tiež podporuje prekrvenie a elasticitu kože, vďaka čomu zabraňuje jej predčasnému starnutiu. 

Riešenie na mnohé ochorenia

Výhodou oleja z lieskových orieškov je aj to, že podporuje liečbu pri chorobách rôzneho typu. To platí najmä pre kardiovaskulárne ochorenia. Vnútorné užívanie oleja z lieskových orieškov dokáže znížiť hladinu cholesterolu, čo napomáha stavu srdca. Tento jedinečný výrobok je vhodný aj pre alergikov, astmatikov či fajčiarov. Dôvodom sú priaznivé účinky na obnovu pružnosti pľúc.

Tak neváhajte a vyskúšajte olej z lieskových orieškov aj vy!

Join the conversation

Košík 0