Obľúbené
Obľúbené
Zdravie
Posted in

AKO SI PREDĹŽIŤ ŽIVOT

Dlhý život
Posted in

Recepty na dlhovekosť sú také staré ako ľudstvo samo. V ďalekej Indii vznikla Jóga. Toto cvičenie prináša nielen flexibilitu tela, ale ja pokoj duše, čo nám zabezpečí harmonický život.Jóga sa rýchlo stáva jedným z najpopulárnejších, ak nie najobľúbenejších, cvičebných režimov  medzi ľuďmi, ktorí hľadajú pružnosť, silu a dokonca i schudnúť. Môžete cvičiť v súkromí vášho domova alebo na hodine s cvičiteľom. Nepotrebujete nijaké náradie, stačí vlastná váha a podložka. Jóga je skvelá pre znižovanie stresu a umožňuje hlbokú relaxáciu. Ako náhle sa dostanete pod povrch zistíte, že je to oveľa viac ako len spôsob tréningu a udržovania štíhlej línie. Je to filozofia, vášeň a spôsob života pre mnohých. Hinduisti prikladajú veľký dôraz cvičeniu, ktoré im prináša vnútorný pokoj a ako hovoria aj dlhý vek.

V Ázii užívali dary zeme ako elixír života. Nakoľko najdôležitejší bol vždy kráľ, len on a jeho najbližší mali prístup k vzácnym hubám Reishi.  Táto huba posilňuje imunitu, pomáha aktívnemu úbytku hmotnosti, bojuje s únavou, zlepšuje pamäť, zvyšuje energetickú výdrž, znižuje hladinu cholesterolu, zmierňuje zápal, zbavuje stresu, spomaľuje proces starnutia a stimuluje krvný obeh. Huba reishi je tiež označovaná ako top zdroj antioxidantov.

Ďalšia zázračná huba je  Hericium erinaceusinak Levia hriva, ktorá obsahuje účinné látky, ktoré sa preukázali ako prírodný posilňovač pre imunitný systém. Pomáha telu vyrovnať sa so stresom, námahou a následným zápalovým procesom.

Cordyceps Sinensis  sa používala v tradičnej čínskej medicíne už celé stáročia na liečbu únavy, chorôb, ochorení obličiek a nízkeho libida. Posledné 10ročie odhalilo aj iné účinky ako spomaľovačov starnutia, proti nádorový účinok a napomáha pri liečbe diabetesu druhého typu.

Kombinácia cvičenia, húb a zelenej kávy, ktorá preukázateľne zvyšuje rýchlosť metabolizmu, Vám pomôže znovu nájsť stratenú vitalitu, spomaliť starnutie a zlepšiť kvalitu života. Doprajte si kráľovskú starostlivosť s darmi zeme.

Join the conversation

Košík 0