Obľúbené
Obľúbené
Zdravie
Posted in

TOP PROTEÍNOVÉ REISHI RAŇAJKY, S KTORÝMI SCHUDNEŠ, AJ KEĎ NECHCEŠ!

Posted in
[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.7″ custom_padding=”30.15625px|0px|0|0px|false|false”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Zatiaľ ešte stále platí, že raňajky sú najdôležitejším jedlom dňa. Klasické raňajky, ktoré poznáme z detstva, ako napríklad čokoládové guličky s mliekom, biely rožok s džemom asi nie sú tipom raňajok, ktorý nám dodá dostatok živín a energie na celé dopoludnie. Častokrát sa pristihneme, že krátko po raňajkách siahame po “niečom sladkom”. Naopak, ak do svojho raňajkového jedálnička zaradíme dostatok proteínov, budeme sa cítiť FIT a plní energie!

Bielkoviny, resp. proteíny by určite vyhrali súťaž v zasýtení. Strava s obsahom proteínu Vás zasýti natoľko, že nebudete mať potrebu chodiť do chladničky a rozmýšľať, čo by ste si ešte dali “pod zub”.

Budete mať viac energie

Zdravé proteínové raňajky vedia človeku dodať energiu okamžité, a tá trvá niekoľko hodín. Váš mozog tak bude fungovať efektívnejšie a budete sa lepšie sústrediť na prácu, alebo akukoľvek činnosť, ktorú práve vykonávate.

Prestanete mať chuť na sladké 

Ak prijímate zo stravy málo bielkovín, Vaše telo doslova “kričí” po energii. Práve vtedy siahame po sladkostiach. Tie nám síce dodajú energiu hneď, ale po čase nám pridajú aj nechcené “pneumatiky” na bruchu.

Budujete svaly

O tom ste v súvislosti s proteínom už určite počuli. Ak chcete budovať svaly alebo vyrysovať svalstvo, bez proteínov sa jednoducho nezaobídete. Bielkoviny sú základnou stavebnou jednotkou bunky.

 

 Môžete zvoliť rôzne tipy raňajok, ktoré obsahujú dostatok proteínov, ale my Vám ponúkame jednoduché a cenovo dostupné riešenie vo forme “Rýchlych raňajok”, ktoré navyše obsahujú zdraviu prospešný Reishi prášok, ktorý napr. posilňuje imunitu, bojuje proti rakovine.. Viac o účinkoch huby REISHI nájdete na ? Účinky huby REISHI

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.7″][et_pb_row _builder_version=”3.7″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.7″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_button button_url=”https://35.205.68.61/produkt/ani-reishi-proteinove-ranajky/” button_text=”CHCEM PROTEÍNOVÉ RAŇAJKY” button_alignment=”center” _builder_version=”3.7″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Košík 0